Best Western Strand Hotel

Adress: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 652 av 695 rekommenderar (110 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(652 av 695rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 110)

Miljön

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2015)
“Hela Miljön var trevlig och familjär synd att vi inte kunde använda poolen den var stängd på kvällen p.av Stockholmsveckan fick vi till svar när vi frågade i receptionen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lugnt och centralt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 jul 2015)
“Lugnt hotell med bra läge. Mitt i händelsernas centrum utan störande partygäng. MEN frukostpåläggen behöver lite uppfräschning; osten verkade till exempel återkomma dag efter dag. Och ibland är det bättre att köpa in frallorna än att baka dem själv... Perfekt reception både vad gäller personlig service, utrymmen, utbud och miljö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Hotellrecensionen

Populärt val av Bajenankan, Sverige (Sverige tis 23 sep 2014)
“Bra balkong med både f.m-sol och hela dagen, trevlig personal och mkt bra "spa"-avdelning kul med ång-bastu och bassäng. Fyra Kenta av fem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Reception

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 aug 2014)
“Mycket trevlig personal i Receptionen - första intrycket väldigt viktigt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Our new life (no canser)

Populärt val av Heikki, Finland (Finland tor 31 jul 2014)
“Nice situation, near restorants, shops and sea. Romantic Hotel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellrom

Populärt val av JOS, Norge (Norge sön 27 jul 2014)
“Hotellrommet var ikke stort. Rent og pent ,men noe slitt, spesielt badet. Lang vei å gå fra resepsjon til rommet. Rommet trenger å renoveres.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Välkomnande entré trevlig personal

Populärt val av Virpi Rönnqvist , Sverige (Sverige fre 25 jul 2014)
“Välkomnande entré trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Best Western Strand, Visby, Gotland

Populärt val av Gotland BW Strand, Finland (Finland tis 01 jul 2014)
“The first room we got in the side building or the high class hotel was very poor and noisy although we thought we had reserved a suite. After discussing with the personnel we could move to another room in the main building for the rest of our stay and it saved our holiday. The new room was very quiet and perfect for our family. The cleaning didn't work perfectly and sometimes it was even forgotten completely. But otherwise the hotel was very nice, the personnel was really listening to the customers and tried to make the customers feel like home. There aren't that many parking places in the hotel so if you arrive with your own car it may take some time to find a parking place at least if there are lots of people or some events in Visby. I'd suggest also to make sure you'll get a room you think you're booking and perhaps it's a good idea to confirm that with the hotel before arrival. It really looks like a "suite" doesn't mean a real suite in Sweden so be careful when booking the room because the information on the booking page wouldn't tell you that.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Semester

Populärt val av Birgitta, Sverige (Sverige fre 06 jun 2014)
“Lugnt och mycket trevligt hotell, där det mesta fanns. Personalen var MYCKET trevliga och tillmötesgående. Prisvärt, med ett perfekt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge!

Populärt val av Jeannette och Kent, Sverige (Sverige mån 02 jun 2014)
“Fräscha stora rum. Vi hade ett rum med egen bastu det var jätte mysigt. Trevlig personal i reception. Kommer gärna tillbaka dit någon dag.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7745.cbischannel-24609.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews