Best Western Strand Hotel

Adress: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 652 av 695 rekommenderar (110 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(652 av 695rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 110)

Strand hotell trivsamt

Populärt val av Kerstin, Sverige (Sverige ons 26 okt 2016)
“Vi väljer Strand Hotell för att det är trivsamt och hemtrevligt. Tycker om poolen, bastun och det nya gymet. Älskar frukosten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell

Populärt val av Pontus edvinsson, Sverige (Sverige tis 25 okt 2016)
“Jättenöjd med hotell , rum , frukost, spa mm :) Trevliga tjejer i receptionen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

A hotel with a view

Populärt val av PGB, Finland (Finland mån 29 aug 2016)
“Charming collection of separate buildings combined by alleyways and small bridges, you look out of the window and see the old buildings and alleys of Visby. Since we travelled with two dogs, we had a room in separate wing with much less commotion, this was especially nice for the dogs, they didn't guard or get alarmed by every noise. The breakfast buffet was both healthy and good (sausages and bacon maybe not so healthy, but boy! they were good), the staff was efficient and friendly. We plan to go to Visby again in the summers to come and we definitely know which hotel to choose.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Jag gick för första gången, men det var ...

Populärt val av ELIZABETH YEPEZ ERAZO, Sverige (Sverige ons 03 aug 2016)
“Jag gick för första gången, men det var bättre än vi trodde, och vi planerar vår avkastning, med DESTINATION GOTLAND och BEST WESTERN STRAND HOTEL!!! Jag är en nöjd kund !! Tack så mycket för allt!! STOR KRAM för personal som arbetar DESTINATION GOTLAND OCH BEST WESTERN STRAND HOTEL!! ELIZABETH YEPEZ ERAZO”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Allt bra men kaos vid frukost gör att vi undviker detta hotell

Ej rekommenderad av Gotlandsnörden, Sverige (Sverige tis 02 aug 2016)
“Allt var bra, men vid frukosten var det kaos. Disk stod på alla - jag menar alla bord i matsalen, jag satt där i minst ca 20 min och såg en personal som hjälpligt försökte rensa två till tre bord. Sedan var det ingen som plockade och vi fick alla sitta med gammal disk på bordet. Min man åt efter mig och det var samma oordning då. Vi påtalade detta i receptionen och de konstaterade att "de har väl mycket att göra". Åker flera gånger per år alla årstider till Gotland, detta var andra gången på detta hotell men även gången innan fick vi dåligt intryck av frukost. Synd när allt annat är så bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 1 av 5

Svettigt

Populärt val av Farsan, Sverige (Sverige mån 25 jul 2016)
“Det mesta bra - tyvärr hade rummet bristfällig/ingen aircond och bristfällig ventilation vilket gjorde sovstunden svettig i sommarvärmen, synd på ett i övrigt helt okej hotell ...”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Kanonbra hotell och incheckningen till f...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 jul 2016)
“Kanonbra hotell och incheckningen till färjan var mycket bra. Det verkade som att numreringen av sittplatser på väg hem var ett problem för vissa(bokstav och ett nr efter det). För oss var resan jättebra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellet kunde bjuda på parkeringen. det...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jun 2016)
“Hotellet kunde bjuda på parkeringen. det kändes inte bra att betala extra för att parkera bilen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket bra och vänlig service. personale...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 jun 2016)
“Mycket bra och vänlig service. personalen engagerade sig. Frukosten mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

saknades

Populärt val av ydj, Sverige (Sverige tis 31 maj 2016)
“Hade förväntat mig ett litet kylskåp på rummmet, har alltid funnits på de hotell jag bott på. I övrigt rätt OK. Ganska varierande standard på hotellen i era erbjudanden”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7745.cbischannel-24609.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews