Best Western Strand Hotel

Adress: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 652 av 695 rekommenderar (110 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(652 av 695rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 110)

Trevlig personal

Populärt val av Annika, Sverige (Sverige lör 29 jul 2017)
“Härligt med trevlig o glad personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lite för pengarna..

Ej rekommenderad av Anneli Norrköping, Sverige (Sverige mån 17 jul 2017)
“Ligger bra innanför muren.Fanns varken kylskåp,aircondition eller hårfön på rummet.Frukostbuffen var alldeles för liten för så många gäster,något var ständigt slut och långa köer uppstod.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Magi

Populärt val av Jerk, Sverige (Sverige ons 17 maj 2017)
“Helt magisk upplevelse med alla önskvärda faciliteter”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt, trots strul!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 feb 2017)
“Vårt rum, nr 451, var väldigt bra, stor, bra säng och allt fanns som vi behövde. Förutom en sak då, lås... Under hela helgen funkade inte våra nyckelkort, trots att vi uppgraderade och personalen kollade lås och batterier. Men de fixade allt bra, fixade så nån kom och öppnade när vi behövde, vi blev också erbjudna byte efter första natten, men valde att bo kvar. Som kompensation fick vi badrockar och en liten prisse när vi checkade ut! Tyckte den trevliga personalen fixade strulet på ett perfekt sätt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Knappast 4-stjärnigt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 dec 2016)
“Utbudet på frukosten var hyfsat men det som fanns var dåligt. Det varma (ägg, bacon, pannkakor) var kallt, pannkakorna var stenhårda i kanterna. Istället för att ta fram litegrann och fylla på efterhand verkade det som allt allt togs fram när frukosten öppnade och låg framme i flera timmar. Ingenting kändes fräscht. Osten var hård, brödet låg i en öppen korg så allt bröd var stenhårt, vilket lätt hade kunnat avhjälpas med en kökshandduk. Juicemaskinen gav bara vatten men de åtgärdade inte det på ett par dagar. Mjölken till den varma chokladen var ljummen och hade också stått framme i timmar. Allt te var från något billigt märke som knappt var drickbart, samt att utbudet var dåligt och de hade inget att fylla på med. Kaffet i entrén var kallt, det var hår i bastun båda dagar vi var där, samma fläckar i toaletten båda dagar, ingen städning på ett dygn med andra ord.Tvål, Schampo balsam var slut vid poolen och på rummet fanns inget av detta. Ingen kyl eller Micro på rummet. Flera av nycklarna till rummet fungerade inte och fastän de sa att det var ordnat gick det inte så det var spring fram och tillbaka för att vi inte kom in i rummet. Allt kändes väldigt undermåligt och de levde inte alls upp till förväntningarna på 4 stjärnor, ens 3. Framförallt frukosten var rentav pinsam. Det var bra pris och det gick bra att bo där men man bör inte förvänta sig något särskilt. Extrasängarna var stenhårda och gnisslade som tusan, det var hemskt att sova där. De vanliga sängarna däremot var det inget fel på. Märkligt dock att hotell envisas med att sätta ihop två enkelsängar till en dubbelsäng, då kan man inte sova ihop eller ha ett barn mellan sig. Det är ingen dubbelsäng.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

Trevligt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“Mkt trevligt hotel med bra service och utmärkt frukost. Det enda negativa var att vi bokat 2 rum i samma bokning men skulle ändå hamna i olika byggnader?”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Service på hög nivå!

Populärt val av "Piggelin", Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“Personalen på hotellet var verkligen tillmötesgående och riktigt serviceminded, ringde in vin till relaxen som dom kom med väldigt snabbt. Bokade taxi åt oss till tidiga morgonen som tog oss till färjan, allt flöt på bästa sätt tack vare bra personal ❤!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Strand hotel, tredje advent

Populärt val av Sussie, Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“Vilket fanstastisk hotel, fina rum. Trevlig personal. Tyvärr lite kallt i badrummet och saknar separata duschkräm, schampo och balsam i duschen. Dessutom rörigt i frukostmatsalen, torrt bröd på söndagen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Rekomenderas

Populärt val av Beauty, Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“BRa hotell, väldigt trevlig personal. God frukost. Rummen ngt små men ändå acceptabla.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

advent

Populärt val av Flipper, Sverige (Sverige sön 04 dec 2016)
“Tyckte det mesta fungerade bra. Om jag skall klaga på något så är det värmen i bastun ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7745.cbischannel-24609.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews