Best Western Strand Hotel

Adress: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 644 av 686 rekommenderar (110 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(644 av 686rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 110)

Mysigt traditionellt hotell mitt i Visby

Populärt val av Katrine, Sverige (Sverige ons 22 maj 2019)
“Rymligt dubbelrum, jättebra service och god frukost! Bra relaxavdelning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett mycket bra sätt att fira sin födelsedag på.

Populärt val av Jacob, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Lugn och skön miljö. All personal jag kom i kontakt med var vänlig och inte ett dugg stressade'”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra centralt boende till rimligt pris

Populärt val av Calås, Sverige (Sverige tis 23 apr 2019)
“Boende mitt i centrala Visby med överträffade förväntningar. Relaxavdelning inklusive pool, mycket god frukost samt parkering till ett väldigt förmånligt pris. Våra förväntningar baserades på priset, och överträffades med råge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

En mycket trevlig vistelse

Populärt val av Engström/Haglind, Sverige (Sverige tor 03 jan 2019)
“Vi hade en mycket trevlig nyårshelg på BW Strand Hotell. Mysiga rum i gammaldags miljö. Bra frukost som man äter i en lugn och trevlig miljö. Nyårsmiddagen var utmärkt och tillsammans med underhållning och champagne vid tolvslaget är hotellets nyårskoncept något som vi kan tänka oss att boka igen. Personalen trevlig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera detta hotell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket vinklar och vrår...

Populärt val av Yvonne., Sverige (Sverige tis 18 dec 2018)
“Det känns som om vi alltid får rum längst bort, förra året i annexet, detta år i huvudbyggnaden. Men det har ju också fördelar, eftersom det inte är så mycket spring i korridoren utanför rummet. Inget större problem alltså. Bra med den nya våffelmaskinen i frukostrummet! :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Flexibilitet att byta rum, fantastisk re...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 dec 2018)
“Flexibilitet att byta rum, fantastisk relax avd. Enda stora minuset är jätteköerna vid in och ut check. Borde vara minst 3 Pers i receptionen då alt mer uppstyrt m tips att checka ut tidigare på morgonen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt hotell

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 dec 2018)
“Mysigt hotell”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra men lite gammalt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 nov 2018)
“Bra men rummet kändes gammalt om man jämför med andra hotell i Visby.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Faciliteter i rummet

Populärt val av Kari, Sverige (Sverige tis 27 nov 2018)
“Vi saknade micro och kylskåp i rummet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Toppenhotell

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige mån 26 nov 2018)
“Fint hotell med familjär stämning och bra centralt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7745.cbischannel-24609.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews